Hof van Heden - Kruiskerk Meppel

Het Hof van Heden bij de Kruiskerk in Meppel brengt mensen samen om in de ruimte om de kerk de biodiversiteit te vergroten, de openbare ruimte te verfraaien, te zorgen voor oogst, ontmoeting, beleving en beweging. Een online platform van Mett helpt om meer te vertellen over de verschillende vakken.

Wat is het doel van de vrijwilligersorganisatie?

Het doel van deze vrijwilligersorganisatie is het vergrote van de biodiversiteit, het verfraaien van de openbare ruimte, zorgen voor oogst, zorgen voor ontmoeting, beleving én beweging. 

Hoeveel vrijwilligers zijn er momenteel betrokken?

In totaal zijn er 20 vrijwilligers betrokken bij Hof van Heden. 

Waarom wil Hof van Heden een online platform via Mett?

Via een online platform van Mett willen we graag meer informatie over de verschillende vakken in de Hof van Heden delen. Wat valt er te zien, te plukken, te doen? En hoe kan je eventueel bijdragen. 

Hoe wil Hof van Heden het platform van Mett inzetten? 

Via verschillende buttons op de website willen we graag meer vertellen over wat de achtergrond is van de verschillende vakken. Op die manier willen we graag nog meer mensen bereiken en overtuigen om met ons mee te helpen! 

Stel, Hof van Heden wint de wedstrijd en is een jaar verder met het online platform. Wat is er dan veranderd ten opzichte van de huidige situatie?

Dan is er meer naamsbekendheid voor Hof van Heden. Hopelijk is er dan ook meer durf om te plukken. Daarbij hopen we mensen zó enthousiast te maken dat zij ook mee willen helpen als vrijwilliger. Waardoor onze mooie vrijwilligerspoule ook een stukje groeit. 

Images

Cookie settings