Hoe kunnen wij je helpen?

Voor iedereen die werkt in Mett

In de Mett Academy kun je vragen stellen, trainingen volgen, informatie delen, de handleiding raadplegen en meer lezen over releases en ontwikkelingen bij Mett. Maak gebruik van de helpdesk als je de basis beheerderstraining hebt gevolgd. 

Ben je beheerder van een Mett platform? Maak dan snel een profiel.

Maak een profiel

Stel je vraag

Je krijgt direct een adviseur aan de lijn!

  030 711 57 77 
  helpdesk@mett.nl
  Stel een vraag in het forum of in de chat

 
 
 

5 tips praktische tips om je intranet op te fleuren

Lees de tips 

Evenementen

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"174578"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk de volledige agenda →

Praat na over de intervisie- en safarisessies!

Mett organiseert regelmatig intervisie en safarisessies. Op de Academy hebben we een plek ingericht waar je kunt napraten, de verslagen en foto's kunt vinden. Ook leuk om elkaar hier weer verder te vinden en te ontmoeten.

Praat na over de intervisie- en safarisessies

 

 

 

Trainingen 

Leren is leuk. Daarom hebben we de Mett Academy. We geven praktische trainingen en verdiepende scholing. 

Naar de trainingen

Handleiding

In de handleiding behandelen we de basis van Mett, zodat je snel verder kunt als je het even niet meer weet. 

NAAR DE HANDLEIDING

Release notes

Elke week krijgt Mett een update met nieuwe functionaliteiten en/of bugfixes. Wil je via de e-mail op de hoogte blijven?

BEKIJK DE RELEASE NOTES

 

Het meest flexible platform voor online samenwerken

Cookie-instellingen