Waarom duurt het maken van de geneste reacties langer dan verwacht?

November 09, 2023
166 keer bekeken 0 comments

Geneste reacties: heb jij ze al voorbij zien komen op onze roadmap? Het is een veelgehoorde wens die wij graag mogelijk willen maken én mee bezig zijn in Mett. In dit artikel vertellen we meer over de werking van geneste reacties en geven we een update over de werkzaamheden van deze functionaliteit.

We zijn dit jaar gestart met het onderzoeken en uitwerken om geneste reacties te gebruiken in Mett. Alleen in de groepenmodule is het mogelijk om geneste reacties te gebruiken. In alle andere modules zou je op elkaar kunnen reageren via een @mention. Bij geneste reacties wordt visueel zichtbaar dat reacties die gebruikers op elkaar geven, onder elkaar worden geplaatst. Zo is het direct duidelijk wie op welke reacties reageert.

Oplossing

We hebben een oplossing gemaakt en uitgedacht waarbij we de geneste reacties in Mett mogelijk kunnen maken. De werkzaamheden voor deze oplossing zijn in kwartaal 3 bijna afgerond (juli t/m september 2023). Tijdens de werkzaamheden werd duidelijk dat we voor geneste reacties een functionaliteit nodig hebben die onze standaard editor (CKeditor) niet ondersteunt.

De standaard editor wordt gebruikt om content te plaatsen in Mett. Bijvoorbeeld op het moment dat je items wil plaatsen, een reactie wil toevoegen of content in de inhoud van de pagina wil opslaan. Voor het gebruiken van geneste reacties zouden we dus de standaard editor moeten updaten óf gebruik moeten maken van een andere/nieuwe editor. Hierdoor is het uitrollen van deze functionaliteit vertraagd.

Vragen?

We verwachten de komende periode duidelijkheid te krijgen over de verdere planning van deze nieuwe functionaliteit. Zodra we meer weten, wordt het in dit bericht in de reacties gedeeld. Tip: Volg dit artikel om op de hoogte te blijven. Heb je (andere) vragen? Laat het ons dan weten via helpdesk@mett.nl of bel via 030 711 577. 

Images

Bekijk ook

0  reacties

Cookie settings