Mett +: een gloednieuw, strakker en gebruiksvriendelijker template

November 08, 2022
568 keer bekeken 0 comments

Online gebruiksvriendelijkheid en een modern vormgegeven website: zijn dat onderwerpen waarvan jouw hart sneller gaat kloppen? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf vandaag is Mett +, het nieuwe jasje van Mett, voor al onze klanten beschikbaar.

Een nieuw jasje van Mett?

Jazeker! We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met verbeteringen in het Mett template. Misschien weet je wel dat we achter de schermen aan de slag zijn met het ontwikkelen van Mett 4. Het duurt nog even voor Mett 4 volledig klaar is voor gebruik. Tot die tijd willen we onze gebruikers blijven verrassen met verbeteringen in de huidige versie van Mett, in dit geval in de vorm van Mett +.

Wat is er de afgelopen tijd gebeurd?

Sinds vorig jaar is een team binnen Mett druk geweest met de uitwerking en realisatie van Mett +. Dat begon met keuzes maken. Want wat moet er allemaal mooier, strakker en gebruiksvriendelijker in de software?

Daarna startte een periode van uitgebreid testen. Een bètaversie van het template werd geïmplementeerd in interne platformen binnen Mett, waar onze collega’s de eerste afwijkingen verzamelden. Toen deze afwijkingen zijn opgelost, zijn een aantal platformen van Mett zelf omgezet naar de bètaversie van Mett +, waar het testen doorging. Dit ging om onze demo-omgevingen, het Mett Helpcenter en de Mett Academy. Wellicht is het je al opgevallen!

Sinds begin 2022 staat Mett + niet meer achter de schermen, maar met een soft launch al live op de Mett platformen die na 1 januari 2022 zijn gestart. Een goede kans om de laatste schoonheidsfoutjes uit het platform te halen. En vanaf vandaag staat Mett + écht in de spotlight en kunnen we dit voor al onze klanten aanzetten.

Wat is er veranderd in Mett +?

De techniek van Mett + is hetzelfde, het template ziet er nieuw uit. Mett + heeft meer focus op gebruiksvriendelijkheid en user experience. Dit komt terug in de kleinste details. Denk aan:

  • Keuze tussen 4 soorten buttons in jouw huisstijlkleuren
  • Verbeterde weergave van items, zoals nieuwsberichten
  • Paginanavigatie inzichtelijker
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Je kunt natuurlijk ook het template ‘live’ bekijken, bijvoorbeeld door rond te klikken op deze Mett Academy, op Participatieplatform Havenhart 2.0 Almere, samenwerkingsplatform Winnovatie, RES Twente of op Community Gelijke Kansen ‘s Hertogenbosch.

Ik wil het nieuwe template! Hoe krijg ik dat?

Leuk dat jouw Mett platform een upgrade gaat krijgen! We kunnen je platform omzetten naar Mett + vanaf €480. De precieze prijs wordt bepaald aan de hand van jouw platform. Als er bijvoorbeeld veel maatwerk in zit, kan het zijn dat we extra werk moeten verrichten voor het omzetten.

Tip: misschien is Mett + een mooie gelegenheid om jouw hele platform een Mettamorfose te geven! Of om een gloednieuwe homepage te lanceren? Je kunt Mett + mooi combineren met een extra strategiesessie of ontwerpsessie. Onze adviseurs denken graag met je mee.


Laat het ons hieronder weten als je aan de slag wilt met Mett +.

Ja, ik wil Mett + op mijn platform!

Images

Bekijk ook

0  reacties

Cookie settings