Nieuw: in één keer registeren voor meerdere optionele rollen

May 13, 2022
577 keer bekeken 0 comments

Gebruik jij meerdere registraties op jouw Mett-platform? Bijvoorbeeld voor verschillende nieuwsbrieven of groepen/subcommunities? Dit is opgelost door in één registratie meerdere optionele rollen te koppelen. Gebruikers krijgen zelf de keuze zich hiervoor aan te melden. Meer weten? Lees dan verder!

Bij het aanmaken van een registratie is het altijd de bedoeling om een verplichte rol (of rollen) te koppelen. Gebruikers die zich registreren komen na registratie in die rol (of rollen) terecht. Gebruikers die zich wilden inschrijven voor meerdere registraties, zoals meerdere nieuwsbrieven of besloten groepen/subcommunities, moesten ze zich telkens opnieuw registreren.

Om dit op te lossen is er nu naast de 'verplichte rol' de keuze 'optionele rol' toegevoegd in het aanmaken of wijzigen van de registratie. Gebruikers krijgen bij het invullen van de registratie de keuze of ze zich ook voor de optionele rollen willen aanmelden. Daarnaast komen ze in ieder geval al in de verplichte rol terecht, waardoor de keuze voor de verplichte rol niet wordt weergegeven in de registratie.

Het instellen van een optionele rol kan bij het aanmaken of wijzigen van het formulier. Deze instelling vind je onder het toevoegen van de verplichte rol. Deze instelling bestond eerder ook al.

Vragen, opmerkingen of complimenten?

Plaats dan een reactie in het veld hieronder. Vinden we leuk!

Images

Bekijk ook

0  reacties

Cookie settings