Nieuw: een kopie van een ingevuld formulier versturen naar niet-ingelogde gebruikers

April 29, 2022
510 keer bekeken 0 comments

Een nieuwe functionaliteit! Inmiddels is het mogelijk om ook naar niet-ingelogde gebruikers een kopie van een ingevuld formulier te versturen. Dit formulier komt vanuit de formulierenmodule in Mett. Meer weten? Lees dan snel verder!

Onze klanten gebruiken de formulierenmodule zeer regelmatig en voor uiteenlopende doeleinden. We kregen hierbij vaak de vraag of het ook mogelijk is dat niet-ingelogde gebruikers na het invullen van het formulier een kopie in de mail kunnen krijgen. Deze kopie geeft hen een bevestiging dat ze het formulier hebben ingevuld. Deze functionaliteit bestond al voor ingelogde gebruikers en hebben we nu ook voor niet-ingelogde gebruikers ingebouwd.

Hoe werkt deze nieuwe functionaliteit?

Ben je niet ingelogd en vul je wel een formulier van de formulierenmodule in? Dan is het mogelijk om in het formulier aan te geven dat je via de mail graag een kopie wil ontvangen. Dit doe je door onderin het formulier 'ik wil een kopie van het ingevulde formulier ontvangen' aan te vinken. Vervolgens krijg je na het aanvinken van deze vraag, direct de mogelijkheid om je mailadres achter te laten.Gebruikers die wel ingelogd zijn, krijgen deze vraag niet. Dit komt omdat hun mailadres al bekend is in Mett. Zij gebruiken namelijk hun mailadres om in te loggen en als gebruikersnaam. Zij ontvangen automatisch een kopie zodra de juiste instellingen in de opties van de formulierenmodule zijn ingesteld.

Hoe kun je instellen dat gebruikers een kopie ontvangen?

Wil je dat alle gebruikers een kopie van het ingevulde formulier kunnen ontvangen? Dan kan je dat doen in de opties van de formulierenmodule (via het tandwieltje --> opties). In het tabblad 'opties', vind je onder het kopje 'formulieren' de mogelijkheid om het vinkje 'verstuur een kopie naar de gebruiker die het formulier heeft ingevuld' aan te zetten.

Gebruikers die zijn ingelogd ontvangen zo automatisch een kopie van het formulier. Gebruikers die niet zijn ingelogd, ontvangen een kopie zodra ze hun mailadres hebben achtergelaten.

Vragen, opmerkingen of complimenten?

Plaats dan een reactie in het veld hieronder. Vinden we leuk!

Images

Bekijk ook

0  reacties

Cookie settings