Content en Activatie training: hoe krijg je je platform actief?

3310 keer bekeken 1 comments

Tijdens deze workshop geven we je advies en handvatten, tips, ervaringen en methodische handrekeningen om de platformen (communities, intranetten, participatieplatformen) meer te activeren, betrokken ambassadeurs een rol te geven en te zorgen voor meer adoptie van het platform.

Wat kan het toch lastig zijn smiley? Een levendige platform met veel actieve deelnemers en terugkerende bezoekers. Vind jij dit ook? Mogelijk is deze workshop dan iets voor jou!

Hoe maak je meer succes van je huidige platform en wat is hiervoor nodig? Welke meerwaarde heeft het voor gebruikers zodat zij zich ook meer eigenaar voelen van het platform? Wat is eigenlijk activerende content? Welke rol kan social media spelen? Welke rol kan een communitymanager spelen?

Een goedlopende online community kan enorm bijdragen aan het onderlinge contact tussen de gebruikers van de community. Ook kan het de mogelijkheid bieden om de dialoog aan te gaan, kennisdeling te stimuleren en online samenwerken te stimuleren. 
Ons aanbod is een (fysieke) workshop van 3 uur (inclusief een pauze) waarin de diverse onderdelen aan bod komen. Daarnaast een terugkomsessie van een uur (online via Teams) om te kijken of er nieuwe vragen zijn ontstaan, deelnemers beter de weg zijn gaan vinden en werken aan de doelstellingen van het platform. 

Deze sessie kan onderdeel zijn van een community advies pakket. Ook als je nog geen Mett platform hebt of community kan het interessant zijn!

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt ook een mailtje sturen aan juliette@mett.nl of je aanmelden via

Meer informatie over aanmelden en tarief?

Vul hier het formulier in

Images

X (voorheen Twitter)

1  reacties

Juliette van der Wurff ✪ December 07, 2022

Kun je niet wachten op handige tips? Luister dan alvast naar de podcast Bruisende Communities. We gaan het gesprek aan met communitymanagers uit het hele land. Ze zijn betrokken bij kleine- en grote platformen. Communities zijn enorm waardevol, áls ze eenmaal bruisen. In deze podcastserie zoeken we uit hoe je dat doet. Want, wat komt er eigenlijk bij kijken als je een community runt en actief wil maken? Wat is een duidelijke onboarding? Waar liggen valkuilen op de loer? Hoe werf je ambassadeurs en zorg je voor betrokkenheid?

 

Cookie settings