Training ‘Werken met formulieren’

2955 keer bekeken 0 comments

Wil jij de Formulierenmodule in Mett helemaal begrijpen? In deze training duiken we in de Formulierenmodule. Je leert de module beter kennen, je krijgt uitleg over alle opties en vraagmogelijkheden en begrijpt hoe je die efficiënt kunt inzetten.

Of het nu gaat om een korte vragenlijst, een aanmeldformulier of een uitgebreidere enquête met verschillende soorten vragen: formulieren zijn een makkelijke en eenvoudige manier om meningen en informatie op te halen. Maar hoe zet je de Formulierenmodule en de bijbehorende opties zo efficiënt mogelijk in? Speciaal voor beheerders die (willen) werken met formulieren organiseren we de training Werken met formulieren. In deze training beginnen we met de basisinformatie, zoals het aanmaken van vragen, en zoomen daarna in op alle andere opties bij het opmaken van een formulier. Ook ontvang je handige en praktische tips voor optimaal gebruik van deze module.

In de training Werken met formulieren gaan we in op de volgende thema’s:

  • De verschillende vraagtypes
  • De editor en overige opties
  • Een formulier verspreiden en de resultaten bekijken
  • Opmaak en gebruiksvriendelijkheid van formulieren
  • Rechten en privacy

Uit ervaring weten wij dat de formulierenmodule meerdere vragen oproept bij beheerders. We willen deze training daarom graag toegankelijk maken voor meerdere beheerders van verschillende platformen. Het is een generieke module die in ieder platform hetzelfde werkt. Wij leggen de module uit in een speciale trainingomgeving. Je kunt deze training 2 keer per jaar volgen.

Praktische informatie

Cursusduur

2 uur (inclusief pauze)

 

Kosten

Gratis

 

Aantal deelnemers

Minimaal 4, maximaal 25 deelnemers

 

Locatie

Online

 

Eerstvolgende datum

Moet nog gepland worden. 

 

 

Wil je deze training graag op maat volgen? Bijvoorbeeld met alleen de beheerders uit jouw organisatie? Vraag dan een training op maat aan.


Wat vindt de klant?

Kort en bondige uitleg, veel praktische toelichting, genoeg ruimte voor vragen en een enthousiast en helder verhaal.  

Images

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie settings