Training Mett-beheerder

5593 keer bekeken 0 comments

Als nieuwe beheerder in Mett is het onmisbaar om een basistraining voor beheerders te volgen. In de training leren we je de belangrijke basisonderdelen van Mett. Na het volgen van de beheerderstraining heeft een beheerder toegang tot de Helpdesk.

In een dagdeel (offline) of twee delen van 1,5 uur (online) traint één van onze adviseurs je in de mogelijkheden van het platform. Het resultaat is dat je na de training de mogelijkheden van Mett kent en zelf aan de slag kunt op je Mett platform. In de training leer je hoe je pagina's en andere content toevoegt en aanpast, structuur bepaalt, gebruikers toevoegt, rechten instelt voor bezoekers en/of gebruikers, rollen toekent en hoe je in het beheermenu aan de slag kan.

Voor wie: de basistraining is bedoeld voor (nieuwe) beheerders van een platform. Ook wordt de beheerderstraining regelmatig gegeven als opfriscursus voor bestaande beheerders.

Wil je net een niveau dieper dan de beheerderstraining? Of heb je specifieke vraagstukken over het beheer die je verder toegelicht wilt hebben? Kijk dan ook eens bij de training Mett-expert, vervolgtraining of de training op maat.

Praktische informatie

Cursusduur

3 uur, twee keer 1,5 uur.

 

Kosten

600 euro

 

Aantal deelnemers

Maximaal 8 deelnemers

 

Locatie

Online of offline

 


Ja, ik wil deze training volgen!

Schrijf je direct in voor een beheerderstraining! Heb je vragen over deze training? Stel ze aan ons! We helpen je graag verder. 

Direct inschrijven

Images

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie settings