ParkinsonNet: Onmisbare community voor zorgprofessionals gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson

September 12, 2023
238 keer bekeken 0 comments

In deze aflevering vertelt Stef Kaal, functioneel- en communitybeheerder bij ParkinsonNet over zijn ervaringen. ParkinsonNet is een landelijk dekkend netwerk van zorgverleners die zich gespecialiseerd hebben in de ziekte van Parkinson en Parkinsonisme.

Zij kunnen zich na een verplichte scholing aansluiten bij het netwerk. Hun motivatie om de zorg voor mensen met Parkinson te verbeteren is de sleutel van het succes van deze community.

De online kennis- en samenwerkcommunity bestaat sinds 2011 en werd in 2019 grondig vernieuwd. Het forum vormt het hart van de community. Hier delen experts en onderzoekers van het Radboudumc hun kennis en beantwoorden ze vragen van zorgprofessionals. De leden werken samen in regionale samenwerkingsgroepen die praktisch zijn ingericht en faciliterend aan het werkproces. Wil jij weten hoe die zorgprofessionals in de praktijk korte lijntjes met elkaar houden? Luister dan mee!

Wil je meer over ParkinsonNet te weten komen? Bekijk dan parkinsonnet.nl en netwerkzorgnederland.nl of luister de ParkinsonNet Podcast via SpotifyApple Podcasts of Pocket Casts.

Oja, aan het einde van de aflevering noemt Stef een website die niet helemaal bleek te kloppen, met netwerkzorgnederland.nl kom je er wel!

Images

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie settings