MeanderOmnium

April 07, 2021
97 keer bekeken 0 comments

Samen met betrokken inwoners en samenwerkingspartners zet Stichting MeanderOmnium zich in voor positieve veranderingen in de buurt, voor een goede start voor kinderen, talentontwikkeling voor jongeren, meedoen en zingeving voor volwassenen en ouderen.

MeanderOmnium is dé welzijnsorganisatie van Zeist en omgeving. De organisatie bouwt aan een krachtige samenleving, waarin iedereen zich thuis voelt en kan meedoen. De online community zorgt ervoor dat alle doelgroepen op de hoogte blijven van de activiteiten die spelen binnen de organisatie.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via de community contact te leggen met de sociaal werker vanaf verschillende locaties. Op deze locaties is er mogelijkheid voor ontmoeting, ondersteuning, activiteiten én natuurlijk een kop koffie. Ook is het mogelijk om meer te weten te komen over de verschillende peutergroepen die zijn aangesloten bij de organistie. Daarnaast kunnen gebruikers zelf een wijkbudget via de community aanvragen, wanneer ze een goed idee hebben voor hun straat of wijk. 

Benieuwd? Neem dan snel een kijkje bij MeanderOmnium!

Images

X (voorheen Twitter)

Bekijk ook

0  reacties

Cookie settings