De Dag van Mett: een geslaagde bomvolle middag vol inspiratie

Joske Giesen March 28, 2024
96 keer bekeken 0 comments

We kijken vanuit Mett terug op een mooie en geslaagde dag. Samen met maar liefst 40 (!!) enthousiaste Mett beheerders begonnen we in de middag aan een mooi programma. Benieuwd hoe de dag is verlopen en welke nieuwtjes, informatie en kennis we hebben gedeeld? Lees dan verder!

Roadmap Mett 3

Collega Jos Wassink trapte de dag af met een mooi verhaal over de doorontwikkeling van ons huidige product Mett 3. Hij liet onder andere de roadmap zien. Op de roadmap wordt een overzicht gegeven van features die per kwartaal worden en zijn gemaakt/gereleased. De roadmap kan je vinden op de Academy van Mett.

Maak kennis met Mett Studio

Daarnaast vertelde collega Jasper Ludolph meer over Mett Studio, de opvolger van ons huidige product. Hij vertelde meer over de nieuwste ontwikkelingen, en gaf een exclusief kijkje achter de schermen. Een leuke manier om beheerders voor het eerst kennis te laten maken en te laten inspireren door Mett Studio. Wil je nu meer weten over Mett Studio? Dan verwijzen we je graag door naar onze podcast. Inmiddels staan er al twee afleveringen online, die gaan over de eerste kennismaking en het design. 

Onze sprekers

Het was inspirerend en leuk om te zien hoe onze sprekers hun inzichten en expertise deelden met andere Mett beheerders. Veel dank aan de beheerders van de GGZ Community, de A16 Rotterdam, Doe mee Dordrecht en Zaffier Intranet. Zij gaven alle aanwezige beheerders een kijkje in eigen keuken. Heel veel interessante bevindingen en inspiratie werd opgedaan. 

En de bubbels zijn voor...

De dag werd afgesloten met een echte pubquizzz, waarbij Sjoukje Stuurman er met de hoofdprijs vandoor is gegaan. Zij is de winnaar van een mooie fles bubbels. Proost!

Heel erg bedankt voor iedereens enthousiasme en bijdrage aan deze leuke en leerzame dag. Tot de volgende!

P.S.

Ben jij een van de 40 beheerders die aanwezig was tijdens de Dag van Mett? We sturen je nog een mail met terugblik én een overzicht van de presentaties die zijn gegeven.

Images

Bekijk ook

0  reacties

Cookie settings