Nieuw: het wijkuitvoeringsplatform. Betrek je inwoners bij de energietransitie!

Joske Giesen June 09, 2022
2668 keer bekeken 0 comments

Huizen isoleren, iedereen van het gas af, en zelf energie opwekken? De energietransitie komt letterlijk achter elke voordeur. En daarbij heeft elke wijk, dorp of buurt een eigen aanpak nodig. Hoe houd je partners en buurtbewoners voor langere tijd betrokken bij je uitvoeringsplannen?

Je kunt moeilijk bij iedereen op de koffie…

Precies daarvoor leveren wij vanaf nu een online wijkuitvoeringsplatform die betrokkenen continue van de juiste informatie voorziet en overtuigd om mee te doen aan de tranisitie. Want wij weten dat het soms best een uitdaging kan zijn, iedereen informeren en betrekken. Wij kennen de vraagstukken en valkuilen daarbij. Daarom staan onze adviseurs en helpdesk elke dag voor je klaar. Om je in strategische en praktische zin te helpen, zodat jij aantoonbaar kunt werken aan resultaat.

Je bent direct in contact, kunt snel schakelen en je hoeft je geen zorgen te maken over techniek, privacy en veiligheid. Heb je al een bestaand participatieplatform? Hierop is gemakkelijk een wijkuitvoeringsplatform toe te passen. Ook is het mogelijk om een geheel nieuw wijkuitvoeringsplatform te bouwen. Deze is snel gebruiksklaar en hoeft alleen op jouw situatie toegepast te worden.

Dus of het nu gaat om collega’s, inwoners, lotgenoten of een netwerk van professionals… je verbindt ze met een Mett platform. Zodat jij niet meer hoeft te sleuren en trekken en wél kunt zeggen: dit hebben we samen voor elkaar gekregen. Want samen bereik je betere resultaten.

Jouw Mett platform inzetten als wijkuitvoeringsplatform?

We kunnen je in een demo altijd meer vertellen over het wijkuitvoeringsplatform. Ook kunnen we je een aantal handige voorbeelden laten zien, om alvast wat inspiratie op te doen. 

Demo inplannen

Gelijk een adviseur spreken? Neem dan contact op via 030 7115777 of team@mett.nl. Mocht je nu wat meer willen lezen over een wijkuitvoeringsplatform, dan kan je ook altijd onze website bekijken.

Images

Bekijk ook

0  reacties

Cookie settings