Lunchwebinar Mett en Smarticipatie

January 26, 2023 178 keer bekeken 0 comments

Start

2023-02-14 at 12:00

End

2023-02-14 at 13:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Met de visuele digitale tools van Smarticipatie als onderdeel van het Mett-platform, ontstaat een centrale plek waar alle informatie en lokale belevingsdata bijeenkomen. Volledig veilig én toegankelijk. In ons lunchwebinar vertellen we hoe het werkt en laten we een praktijkvoorbeeld zien.

Inwoners betrekken bij de plannen van jouw gemeente, waterschap of provincie is niet eenvoudig. Je moet ruim de tijd nemen om mensen te informeren, nut en noodzaak goed uitleggen en het moet natuurlijk ook gewoon leuk zijn om deel te nemen aan een participatietraject. Laagdrempelig, visueel en liefst locatiegebonden. Zodat inwoners een goed beeld krijgen van de herinrichtingsplannen, de energietransitie of die nieuwe speeltuin en er graag over meedenken. Mett en Smarticipatie sloegen een tijdje geleden de handen ineen en hebben de visuele digitale tools van Smarticipatie binnen het Mett-platform beschikbaar gemaakt.

Lunchwebinar

Tijdens het lunch-seminar op 14 februari aanstaande laten we jou zien hoe je met Smarticipatie en Mett in drie stappen jouw participatietraject verrijkt. In een uurtje hoor je hoe je over een langere periode de dialoog aangaat met bewoners, ondernemers en instellingen en laten we twee praktijkvoorbeelden zien.

Inschrijven

Praktische informatie

Duur sessie

1 uur

 

Kosten

Gratis

 

Aantal deelnemers

Minimaal 4

 

Locatie

Online

 

Eerstvolgende datum

Dinsdag 14 februari, 12:00 uur - 13:00 uur.

 

0  reacties

Cookie settings