Lunchwebinar 27 september: Verrijk je participatietraject in drie stappen!

September 23, 2022 57 keer bekeken 0 comments

Start

2022-09-27 at 12:00

End

2022-09-27 at 13:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Inwoners betrekken bij de plannen van jouw gemeente, waterschap of provincie is niet eenvoudig. Je moet ruim de tijd nemen om mensen te informeren, nut en noodzaak goed uitleggen en het moet natuurlijk ook gewoon leuk zijn om deel te nemen aan een participatietraject.

Laagdrempelig, visueel en liefst locatiegebonden. Zodat inwoners een goed beeld krijgen van de herinrichtingsplannen, de energietransitie of die nieuwe speeltuin en er graag over meedenken. Mett en Smarticipatie slaan de handen ineen en hebben de visuele digitale tools van Smarticipatie binnen het Mett-platform beschikbaar gemaakt.

Tijdens het lunch-seminar op 27 september aanstaande van 12.00 - 13.00 uur laten we jou zien hoe je met Smarticipatie en Mett in drie stappen jouw participatietraject verrijkt. 

In een uurtje hoor je hoe je over een langere periode de dialoog aangaat met bewoners, ondernemers en instellingen. Zodat jij tijdens alle fases van het project telkens de juiste tools beschikbaar hebt om jouw doelgroepen te betrekken. 

Geef je snel op!

Aanmelden kan via onze website.

Aanmelden

0  reacties

Cookie settings