Mett Etalage - Wat ben je moooooooi!

June 13, 2022 583 keer bekeken 0 comments

Start

2022-10-05 at 15:00

End

2022-10-05 at 16:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Het beste van Mett – een rondleiding langs de mooiste, de leukste, de succesvolste. Loop eens rustig rond in de etalage van Mett en maak kennis met de leukste, mooiste en succesvolste Mett-platformen.

Aan de hand van drie thema’s laten we leuke en succesvolle en vooral mooie voorbeelden zien. We vertellen hoe jouw vakgenoten in Mett hun doelen bereiken. En hoe jij dat zelf ook voor elkaar krijgt. 

Thema 1: Schud het even uit je mouw

Een verpletterende indruk maken, zonder een ontwerper in te schakelen? Dat kan in Mett met een aantal trucs die wij zoooo uit onze mouw schudden en die delen we graag met jou!

Thema 2: Pimp it up

Met standaard Mett-modules kun je al heel veel, maar je kunt ook nog veel pimpen. Zodat het net wat mooier is, net wat meer aanspreekt. Wij geven je voorbeelden van het standaard Mett-template met net dat beetje extra.

Thema 3: Catchy usability

In een effectief platform kun je snel vinden wat je zoekt. Raak je niet verdwaald in de hoeveelheid tekst. En kun je je ei kwijt als je dat wilt. Wij tonen je platformen met catchy usability.

Neem jij ook een kijkje op 5 oktober in de Mett Etalage? We maken er een informatieve en interactieve sessie van. Een leuke middag vol inspiratie.

Praktische informatie

Duur sessie

1,5 uur

 

Kosten

Gratis

 

Aantal deelnemers

Minimaal 4, maximaal 25 deelnemers

 

Locatie

Online

 

Eerstvolgende datum

Woensdag 5 oktober 2022, 14.45 uur - 16.15 uur.

 

 

Schrijf je snel in! 

0  reacties

Cookie settings