Community Safari

December 09, 2021 575 keer bekeken 0 comments

Start

2022-04-11 at 14:00

End

2022-04-11 at 16:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Hoe laat jij je community bruisen?

Wat zou het leuk zijn als jij ook bij de Community Safari kan zijn op 11 april! Een kort middagprogramma voor Mett-beheerders én andere geïnteresseerden!

Tijdens eerdere community safari’s en in ons dagelijks werk merken we dat community managers vaak tegen vergelijkbare dilemma’s, vragen en uitdagingen aanlopen. Welke ingrediënten zijn nodig voor een bruisende community? Hoe en waar begin je? We vertellen het je graag! Je krijgt een kijkje in de keuken van een Mett-klant en ook in onze eigen ‘Mett keuken’ ;-).

Bijvoorbeeld Julie Naesens uit West-Vlaanderen zal meer vertellen over hun community Start & GO die recent live is gegaan! Een traject waarin de rol van ambassadeurs van enorm belang is geweest voor de inrichting van de community. Meer weten? We zien je graag!

Ook zal Brenda Nijland van Sterk Brabant iets vertellen over de stappen die zij genomen hebben bij de doorontwikkeling van hun community. Dé community waar In Brabant vraag en aanbod samen komt en waar kennis, inspiratie en verhalen worden uitgewisseld

Goed om te weten: mocht je zelf niet kunnen, stuur de uitnodiging dan gerust door aan partners of collega’s!

Schrijf je snel in!

0  reacties

Cookie settings