Mett Etalage

December 08, 2021 2018 keer bekeken 0 comments

Start

2022-04-06 at 10:00

End

2022-04-06 at 11:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Het beste van Mett – een online rondleiding langs de mooiste, de leukste, de succesvolste Mett-platformen.

Loop eens rustig rond in de etalage van Mett en maak kennis met mooie voorbeelden. Aan de hand van drie thema’s laten we leuke en succesvolle voorbeelden zien. We vertellen hoe jouw vakgenoten in Mett hun doelen bereiken. En hoe jij dat zelf ook voor elkaar krijgt. 

Thema 1: Geef me een like!

Een like, stem of commentaar van die ene collega, vakgenoot of deskundige kan genoeg zijn om een discussie uit te lokken of meer reacties toe te laten stromen. Wij laten je zien weke rol deze ambassadeurs kunnen spelen in je platform en hoe je hen verleidt mee te doen.

Thema 2: Results please!

In je community, participatieplatform of op intranet heb je talloze manieren om reacties op te halen, stemmingen te peilen en mensen mee te laten denken. Leuk, maar dan verwachten de deelnemers natuurlijk wel een terugkoppeling. Wat was nou het resultaat? Dat kun je op verschillende manieren organiseren in je platform. Wij geven je een aantal leuke voorbeelden.

Thema 3: Stap voor stap

In Mett kun je elke fase van je project anders inrichten. Wil je je doelgroep goed inlichten? Maak je fases dan inzichtelijk op het platform, dat kan op heel veel verschillende manieren. Die laten we je graag zien!

Neem jij ook een kijkje op 6 april in de Mett Etalage? We maken er een informatieve en interactieve sessie van. Een leuke ochtend vol inspiratie.

Schrijf je snel in!

0  reacties

Cookie settings