Community Safari

January 26, 2021 1904 keer bekeken 0 comments

Start

2021-11-15 at 14:30

End

2021-11-15 at 16:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Ga mee op Community Safari! Tijdens deze safari ontdek je hoe je het beste een community kan starten en/of kan doorstarten.

Iedere online community kent de uitdaging om de leden betrokken en enthousiast te houden. Bijvoorbeeld met campagnes, interessante discussies en relevante content. Maar waar begin je precies als je een community start en welke stappen zijn nodig bij het beginproces? Naast de start is ook de doorstart belangrijk. Want soms loopt de energie er een beetje uit en is er een vernieuwende stap nodig. 

Daarom nemen we je weer eens mee op Community Safari. Om te ontdekken wat kunt doen om jouw community te starten en/of een doorstart te maken. 

Communitymanagers Jan de Boer en Frederique Nagtegaal van het platform Uitkomstgerichte Zorg vertellen meer over de start van hun platform. Deze community is sinds een korte tijd gestart. Communitymanager Teunie Stoffele vertelt meer over de doorstart van de community Spraakmakers (NPO Radio 1). Deze community is inmiddels bijna vier jaar in de lucht.

Wil je hier bij zijn? Schrijf je alvast in en je mist niets!
Wil je alvast in sfeer komen? Luister dan onze podcastreeks over Bruisende communities. Beide communitymanagers van de safari zijn te horen in de podcast!

Inschrijven

0  reacties

Cookie settings