Energietransitie Safari

December 28, 2020 27 keer bekeken 0 comments

Start

2021-01-18 at 13:45

End

2021-01-18 at 16:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Betrokkenheid van burgers is cruciaal bij de energietransitie. We zullen het immers met elkaar moeten doen; van het gas af en duurzamer leven. We nemen je mee voor een uniek kijkje achter de schermen van platformen die zich volop bezighouden met de energietransitie.

We hebben het over “een interventie achter de voordeur” of roepen zelfs “misschien valt er niet zo heel veel te participeren”. Kortom, tijd om de wereld van de energietransitie eens nader te ontdekken.

Tijdens de online safari geven we je meer inzicht in de stand van zaken rondom de energietransitie. Hoe staat Nederland ervoor, wat gebeurt er allemaal? En hoe pakken provincies en steden die enorme opgave aan? We willen inspireren, laten ervaringsexperts aan het woord en geven praktische tips voor als je zelf de wildernis ingaat.

Voor wie

Communicatieadviseurs, omgevingsmanagers en online adviseurs met duurzaamheid en de energietransitie in hun portefeuille.

Ga mee op safari

We vinden het fijn om te weten wie we kunnen verwachten tijdens de online sessie op 18 januari 2021. Geef je daarom op via dit formulier.

Meld je aan!

Programma

13:45 uur - Inloop
14:00 uur - Introductie door Grietje Stoel van Mett
14:15 uur - Participatie en de energietransitie; hoe staan we ervoor? Door Bas Koopman van het Nationaal Programma Regionale Energie Strategie (NP RES).

14:45 uur - Op Safari, onder andere met de Energiewerkplaats Utrecht

15:30 uur - De energietransitie quiz
16:00 uur - Afronding

0  reacties

Cookie settings