ProjectMett Safari

September 22, 2020 147 keer bekeken 0 comments

Start

2020-10-27 at 00:00

End

2020-10-28 at 00:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

"Oh ja, zorg je ook nog ‘even’ voor een website voor dat nieuwe project?’ Die achteloze vraag heeft meer voeten in aarde dan menigeen denkt. Want het moet wel aan de veiligheidseisen van de overheid voldoen, AVG- en WCAG proof zijn, snel en niet al te duur alsjeblieft.

Door Corona nog meer online

Sinds het voorjaar gaat veel communicatie over projecten noodgedwongen online. En dan is projectwebsite  onmisbaar. En hij moet natuurlijk duidelijk, makkelijk te beheren en snel te realiseren zijn. Als start en hart van je project. Zeker als je daarmee ook nog wilt samenwerken met andere partijen, voor en achter een inlog.

Leer hoe je je opdrachtgever helpt aan een betrouwbare projectwebsite

Niet het wiel opnieuw uitvinden, maar je opdrachtgever snel voorzien van een werkende, veilige no-nonsense oplossing, dat wil natuurlijk elke adviseur. Daarom nemen wij onze partners mee op safari. Om zelf te ontdekken hoe je een ProjectMett in kunt zetten voor jouw projecten. We laten je zien hoe het precies werkt en hoe je samenwerkt met interne en externe partijen, zonder dat je verdrinkt in de mails en telefoontjes. Dat doen we natuurlijk online!

Tijdens de Safari laten we zien hoe je je opdrachtgever makkelijk, snel en betaalbaar voorziet van een betrouwbare projectwebsite. We willen daarbij inspireren, praktische tips meegeven om over na te denken en klanten aan het woord laten die al op deze manier met Mett werken.

Interesse? Meld je dan hier aan!

We vinden het fijn om te weten wie we kunnen verwachten tijdens de online sessie. Geef je daarom op via onderstaand formulier.

Meld je aan!

DEZE SAFARI IS MET NAME GESCHIKT VOOR ZELFSTANDIGE OMGEVINGSMANAGERS EN COMMUNICATIE-ADVISEURS

 

 

0  reacties

Cookie settings