Hoe kunnen wij je helpen?

Intervisie Community

ProfielfotoLotte Bruijninckx (Mett) January 07, 2020 70 keer bekeken 0 comments

Start

2020-02-18 at 09:00

End

2020-02-18 at 13:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Hooghiemstra, Utrecht

Kom met andere Mett community managers in contact! Deel jouw ervaring en krijg inspiratie van andere beheerders op dinsdag 18 februari bij Mett in Utrecht. Wij van Mett nodigen je van harte uit!

Elke community heeft de uitdaging de discussie levendig, actueel en relevant te houden. Dat kan alleen als leden van de community intrinsiek hun bijdrage willen leveren - of dat nou in de vorm van een uitgebreide blogpost is of een eenvoudige like. De grote vraag blijft daarom: hoe hou je leden betrokken? En hoe draagt een online platform daaraan bij? Deze vragen zullen zeker een rol spelen tijdens de intervisiesessie, maar jullie als Mett beheerders bepalen de agenda van de sessie. Er is alle tijd en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Kirsten Wagenaar van BIND zal ook een korte presentatie verzorgen over de valkuilen, uitdagingen tips en trucs op het gebied van communitymanagement.

Vanuit Mett brengen wij kennis en inzichten bij elkaar.

Doe je mee?

Hou de ochtend van 18 februari vrij en meld je alvast aan via deze link, zodat we je op de hoogte kunnen houden van het evenement!

Lukt het jou niet om te komen maar is het voor collega’s interessant? Fijn als je de uitnodiging wil doorsturen.

0  Comments

Het meest flexible platform voor online samenwerken